-Glögg-mys-

Våra 40 kvm är städade, tomtarna är framme och ljusen tända. Nu väntar vi bara på Moa och Patrik som ska komma hit på lite glögg-mys så här innan dopparedan! Ska bli väldigt trevligt för vi har inte setts på hur länge som helst.
Tomtemor och tomtefar från Danska Vägen tittar nog också förbi.

Var hos tandläkaren och blev ruinerad, hur kan 25 minuters arbete kosta 1200:-?? Tandvårdsbidraget täcker ju inte direkt mycket. Undra på att folk inte går till tandläkaren...

Sen jobbade jag några få timmar på Kvantum och sen hem för att sätta igång med veckans hemuppgift men hann inte långt innan jag hittade andra saker att sysselsätta mig med...:)
Dags för påklädning!

-Jullov-

Haha, ja det är sant! Jag har jullov! Fast inte till 100%, för jag väntar på en hemuppgift som ska läggas upp och så blir det lite jobb på älskade Kvantum. Men det känns ändå väldigt bra, att få vara HEMMA och strosa i myskläderna, äta frukost med Anders och bara njuta av julen som faktiskt är här trots att snön tyvärr inte velat falla.

Idag har jag varit uppe tidigt och fixat och trixat med diverse saker och nu är det tvätten som ska få sig en genomgång.
Vädret visar sig från sin bästa sida och solen skiner så efter allt stök får det nog bli en promenad ner till staden.

Igår var jag och Anders på julkonsert i Kinna kyrka där mamma och hennes kör sjöng en massa härliga julsånger, till och med Anders tyckte det var mysigt (förutom den lååånga predikan), men det var värt allt för att se mamma och hur glad och stolt hon var för att vi var där och lyssna! Lilla, älskade mamma.

Sen åkte vi en sväng om Danska Vägen och blev bjudna på pizza och tittade på fars i soffan, helmysig söndag helt enkelt!

Mot tvättstugan!

Tjingeling!

-På is-

Min blogg ligger lite på is nu när jag hemma, har svårt att hitta inspiration och tid till att skriva något. Jag har så mycket annat att göra ----> Umgås med vännerna, träffa familjen och va med Anders!

Idag gör jag min sista dag på parltiken på Synsam, känns riktigt tråkigt, har trivts så bra! Men till sommaren får jag komma tillbaka :)
Ska bjuda på tårta idag som tack för allt jag fått lära mig.

I eftermiddag kommer svärisarna och vi ska fira lite tidig jul med dem eftersom vi ska vara med mina på julafton, det gäller att planera och pussla ihop så man inte missar någon.

Lovar absolut inga flitiga uppdateringar innan jag är åter i Norrtälje, men man vet ju aldrig!

Om INTE önskar jag er alla en GOD JUL!







RSS 2.0