-Mikrobiologi-

Ja, mikrobiologi var det vi hade föreläsning om idag, idag började vi nämligen på del 2 i våran utbildning och mikrobiologi är början på kursen om kontaktlinser. Kul med något nytt!

Jag var hemma i Varberg i helgen på ett överrasknings-besök, tjejligan skulle ha inflyttningsfest hos fina Helena och det vågade jag ju inte missa och tack vare min själsfrände Wessy-Kalessy blev det en billig hemresa :) Och hur kul är det inte att gömma sig bakom en dörr och låtsas att man inte är där och sen hoppa fram och tjoa SURPRISE!? Jag tyckte det var kul och det tyckte mina vänner också. Vilken kväll vi hade, oförglömlig!

Nu sitter jag mätt och utmattad i soffan, har varit och skakat loss rumpan och brösten på ett Dance Fuego-pass, alltid lika skoj! Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min braiga bok.

God natt!

-Utmattad-

Både i kropp i själ.

Nu är tentorna som var i dagarna två äntligen gjorda och jag kan börja leva igen :) Känner mig nöjd med mina tentor i helhet men man kan inte vara på den säkra sidan innan resultatet kommer.
Jag är helt urlakad efter de här två dagarna och har en fruktansvärd äcklig hemlängtan och gråter mest hela tiden, saknar allt som har med "hemma" att göra...verkligen allt! Till och med de tomma toa-rullarna som min älskade bättre hälft envisas med att låta ligga på toaletten.

I ett tappert försök att dämpa min hemlängtan var jag nere på Friskis och körde ett tufft pass med skivstång och intervallträning, jobbigt som bara den men oerhört skönt så här tre timmar senare. Men hemlängtan är kvar tyvärr...

Idag är det 70 dagar kvar tills mamma och jag åker till Grankan :)

Ajöss!


-Tentadags-

Wish me luck!

-Hemresa på G-

Håller på och packar för morgondagens hemresa, mitt tåg går från Stockholm Central vid 16.30 och sen blir jag upphämtat i Göteborg av min älskade prins!

Har lovat både mig själv och Anders att inte boka in en massa under helgen, bara vara med varandra och mysa. För efter denna helgen dröjer det tyvärr en hel månad tills vi ses igen, men sån tråkig fakta ska vi inte tänka på nu.
Hur keligt den än låter måste jag också plugga inför tentan under helgen, men ska försöka göra så mycket som möjligt på tåget.

Nu ska jag laga lite kvällsmat och sen ska jag och några av tjejerna plugga ihop.

SEE YA!


-Sjukfrånvaro-

Var tvungen att gå från skolan vid 13.30 idag då jag och mina bihålor inte ritktigt är i lag med varandra för tillfället. Blev hem och sova några timmar men det vill liksom inte ändå inte riktigt släppa taget...Jag hoppas bara innerligt att det blir bra tills på torsdag då jag beger mig hem till Varberg för kvalitetstid med bästa Anders.

Har försökt att plugga lite inför de två tentorna som vi har nästa vecka, men det är så svårt och ångestframkallande och jag vet inte vart jag ska börja, men har iallafall gjort några sammanfattningar så hoppas det kommer gå bra så man kan börja njuta av skolan igen :).

Nu ska jag bädda ner mig och sova bort alla baskilusker. Adjö, Adjö.

-Snöstorm-

Som rubriken tyder på är det snöstorm i Norrtälje denna fredagkväll. Kvällen spenderas ensam och lite krasslig och med en fruktansvärd hemlängtan. Men det som inte dödar - det härdar. Var i skolan några timmar i förmiddags och fick äntligen poletten att trilla ner vad det gäller att mäta glas i en s.k vertometer.
Efter skolan fanns det fortfarande energi kvar så satte då igång med veckans uppgift, faktiskt intressant läsning om Kvalitetsnormen som är en beskrivning på hur arbetet ska skötas i optikbranschen och hur viktigt det är med att uppdatera sin kunskap till den ständiga utvecklinegn....låter väl spännande?!

Sitter i min one-piece, invirad i en filt och drömmer mig bort till den 6/4, då jag och min älskade mamma ska åka till Lanzarote i en vecka och bara njuta av sol, värme, massa böcker och god mat! Vi kommer ha det så bra lilla mamma :)

Sitter och tittar på gamla mobilbilder, och hur fin är inte den här på Anders och hans brorsdotter Klara -------->






Blir alldeles varm i hjärtat när jag ser på bilden och kan inte låta bli att tänka på framtiden <3


-Skolstart-

Goder afton!

Idag började som sagt skolan. Känndes bra och efter några timmar var allt som vanligt och de nya lokalerna var hur fina som helst, det såg ut som en liten mottagning ----> KUL!

Avslutade ett verkstadsarbete idag iform av slipa ett glas manuellt och det är kul att se hur mycket bättre det gick nu efter praktiken än det gjorde innan, självförtroendet får sig en liten knuff uppåt. :)
Stärkt av mitt självförtroende gick jag hem och tog tag i pluggandet då det står två tentor och lurar bakom knuten.

Åt en mycket god och fräsch kvällsmat som jag här visar bild på.



Som avslutning skickar jag en extra varm och kärleksfull hälsning till min älskade fischerdorf hemma på Trädis! Älskar dig Anders!



-Norrtälje-

Tillbaka.

Då var man tillbaka i Norrtälje, de sex veckorna hemma gick ofantligt fort, men de har varit helt underbara!!
Har varit lite tungt och gråtigt i hjärtat sen Anders lämnade mig, men nu har jag precis varit nere på Ica med Amanda och Johanna och fyllt på skafferiet så nu känns det lite bättre. Tur att det finns så goa tjejer även här :)

Imorgon är det dags för skola igen och det ska bli spännande att se de nya lokalerna och att träffa alla klassisar och höra hur de har haft det på sina praktiker.

Imorgon börjar även den eviga kampen om ett sundare liv, nyttig mat och träning står på schemat. Hejja mig :)

God eftermiddag på er.

RSS 2.0