-M.M-

MysMiddag - Check!

Vilken mysig kväll jag haft med mina fina, underbara vänner. Helena, Malin, Lynn, Gisela och Wessy + bäbis Joline och vovve Nalah! Jag bjöd på lasagne och kladdkakemuffins med kaffe till efterrätt.
Det är skönt att allt är som "vanligt" igen och att man kan sitta och tjattra om saker som om vi inte gjort annat de tre sista månaderna, det är livskvalitet det. Sen att jag har världens bästa och finaste sambo gör ju bara livet ännu lättare.

Jag trivs som fisken i vattnet på Synsam och lär mig massor varje dag, hoppas det fortsätter att kännas lika bra hela tiden.

Nu ska jag sova och ladda för en ny dag!

-Uppdatering-

Hej alla ni!

Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna men jag har haft fyllt upp med terminsprov, hemresa, kärleksmys, 1:a advent.

Idag började jag min 3-veckors praktikperiod på Synsam i Varberg och det känns helt fantastiskt bra måste jag säga. Vilka arbetskamrater! Tror jag kommer trivas mycket, mycket bra.

Ni förstår säkert hur skönt det är att vara hemma, att bara sitta i soffan tillsammans och inte göra något alls ------> UNDERBART!!

Imorgon kommer mina fina tjejer hit på middag och en massa mys.

Orkar inte skriva mer....blir en annan gång!

Hej då.

-En vän i nöden-

En tråkig dag som denna har jag stor glädje av min fina vän Nall, han som kom till mig i ett litet paket på posten från två väldigt speciella tjejer :) Jag går och tittar på honom då och då och vet att ni finns där hemma, även om jag är så långt bort!
Idag kändes det lite som om jag gav upp nu när man vet att det inte är långt kvar till hemfärd. Hjärnan stänger liksom av sig själv! Blir några minuters plugg till innan jag tillåter mig själv att sova.

Nall har idag ställt upp på bild:



-Bara en massa plugg-

Ja, det är väl det vi gör om dagarna, första stora provet på torsdag! Nu har jag precis haft en stor del av klassen här på plugg-seans, tycker det är skönt att plugga i grupp och höra folks olika formuleringar på saker. Men trots att jag tycker jag pluggat ordentligt känns det inte som saker och ting fastnar....men förhoppningsvis kan jag plocka ram det när det behövs.

Jag och Amanda var en snabbis på gymmet innan idag och sen fixade vi en liten överaskning till våra fina lärare inför jul-avslutningen vi ska ha imorgon!

Nu är det inte många dagar kvar innan min ÄLSKADE,ÄLSKADE ANDERS kommer och hämtar hem mig, ska bli så fantastiskt att få krama och pussa på honom!

Nu blir det soffhäng! Häng, häng....

-Jag vann ett pris-

Wow, vad kul! Jag vann ett par fina ljuslyktor för bästa planch/inspiration i kursen mode och design. Vi skulle ju designa en egen båge, och jag gjorde ett par bröllopsbågar som jag kallar White-Wedding. Resultatet ser ni på bilderna. Tack alla klassisar som röstade på mig!

Nu taggar jag inför kvällens klassfest, vi ska va i skolans lokaler och käka pizza, dricka lite gott och sjunga singstar! Sämre torsdagar kan man ha!

Har precis pratat med min underbara mamma och pappa som flyger till Cran Canaria imorgon bitti, önskar er en fantastisk vecka och hoppas ni får mersmak så ni kan ta med era fina och väldigt snälla döttrar med respektive nästa år!? :) Njut av semestern för det är ni mer än värda!

Idag har jag lyckats slipa in mitt första glas (för hand) i en båge, vilken presision det krävs och tålamod, kanske inte min starkaste sida men ett riktigt hantverk!

Vill skänka en extra tanke till min elit, jag tänker på er varje dag, hoppas ni känner det! Snart är jag hemma igen och ska terra er så mycket att ni önskar att jag aldrig kom hem....:) Puss på er!

BILDER:









-10 dagar kvar-

Ja, idag är det 10 dagar kvar innan jag styr kosan hemmåt västkusten igen, det river i min kropp av hemlängtan! Det är riktigt mycket i skolan nu de sista dagarna innan vi ska ut på praktiken, och är man som jag och har sjukt höga krav på en själv kan detta bli väldigt påfrestande. Men jag försöker ta en dag i taget och inte stressa upp för mycket över tentan som äger rum nästa torsdag. Får helt enkelt lita på att en del finns djupt inne i huvudet och jag kan lyckas locka fram det när det gäller.

Precis i denna stund sitter mina allra närmsta vänner samlade på Danska vägen och har "elit-middag", om ni visste vad önskar att jag vore där. Mina älskade, värdefulla vänner - NI ÄR SÅ UNDEBARA! Hoppas ni har en mysig kväll!

Frosten har hittat hit och det var riktigt kallt när jag och Amanda cyklade hem från träningen tidigare ikväll, nu hoppas jag bara på snö!

Bjuder på en bild innan jag stack till träningen idag!



-111111-

Verkar vara rena hysterin över sifferkombinationen i dagens datum, tydligen ska världen gå under, man ska gifta sig, det betyder lycka och tur....blabla. För mig är det en vanlig fredag i november. Ska snart ta tag i mig själv och traska till skolan och få gjort lite praktiska uppgifter.

Fick storstädat min lilla lya igår och det känns underbart skönt, fick låna Karins golvmopp till och med, tack! Verkar som om killen nedanför redan börjat förfesten för kvällens mexikanska partaj som kåren står för. Jag som då är en ung tant förstår inte hur man kan ha så hög musik så att hela lägenheten skakar, det måste ju göra ont i öronen?

Jaja, nu ska jag som sagt ta tag och starta upp den här dagen!

Trevlig fredag mina kära!

-Morgondis-

God morgon!

Vaknade upp till ett disigt Norrtälje idag, men vad gör det när det snart vankas helg? Har sådan grym träningsvärk i hela kroppen idag så jag kan knappt hålla i en penna. Var på ett skivstångspass med intervallträning igår och idag känns det som att skinnet inte räcker till för mina muskler. Men det är ju trots allt en skön smärta... Hoppas på att kunna mildra den något med ett Dans Fuego-pass ikväll.

Livet rullar på häruppe i norr och dagarna flyger iväg, tur är väl det för jag längtar nämligen ihjäl mig efter en speciell person som ligger och sover i våran stora säng på Trädlyckan. Att tillvaron skulle bli så rubbad utan HAN vid min sida hade jag inte rikigt förberett mig på, jag klarar ju mig, det är inte det, men inget är riktigt, riktigt rolig utan HAN! Saknar dig så galet mycket!!

Nu ska jag sätta i mig lite frulle innan det är dax att traska till skolan! Trevlig dag på Er!







Måndag betyder plugg!

Ny vecka, nya uppgifter mer plugg! Bara att bita tag i uppgifterna och få det gjort.
Har suttit hela kvällen och pluggat och tvättat samtidigt. Nu känner jag mig klar för idag och ska sätta mig i soffan coh slappa. Ingen träning har hunnits med idag men imorgon blir det Dans Fuego med bästa Amanda!

Helgen spenderades på västkusetn och schemat var späckat med middag hos syster, fest på Danska vägen och söndagsmiddag hos mamma och pappa sen var det dags att åka norr ut igen. Nu dröjer det 20 dagar innan jag åker hem igen och börjar min praktik på synsam i Varberg.

Idag har vi fått en grundlig genomgång av Annie om optikbranchen och jag fick gjort min sista bågjustering vilket är en otrolig lättnad!

Kylan har äntligen verkat hittat hit och nu väntar jag faktiskt på den att den första snön ska falla. Menn jag kan inte sluta tänka på mina fina tjejer Lynn och Gisela som är på Teneriffa och gottar sig i solen, men de är så värda det! Njut flickor!!!

Chilla med dilla i Prytzens frilla!

-Varberg-

Det är en underbart att vakna upp i sin alldeles egna säng med sin alldeles egna Anders! Ska ha en lång-dejt med Mamma på stan idag och gå in och hälsa på praktiken!

Mycket står på shemat denna helg, återkommer när jag åter är i Norrtälje!

Hej hej!


-!-




Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Hultans hemresedag, HURRA,HURRA, HURRA!

-Onsdag-

Trött. Men tror att ett pass skivstång på Friskis&Svettis ska pigga upp! Sen är det ju onsdag och det betyder Bonde söker fru-mys hos mig!

Tog  nya tag angående praktikplats igår och fick napp hos synsam i varberg, butikschefen var så trevlig och det ska bli jättekul att vara där. En stor sten föll från mina axlar!
I går hade vi besök av en omtalad professor vid University of Houston - Jan Bergmanson - han hade en föreläsning om ögats anatomi som var intressant men svår, J. Bergmanson är en av dom som författat våran studielitteratur och vi fick även signerat boken och en lyckönskning.



Efter en maffig dag i skolan tog jag mig ner till Friskis&Svettis för ett pass med Dans Fuego (zumba) och det är ju helt fantastiskt rolig, vilken energi jag får av det!



Imorgon åker jag hem till Varberg och ska pussa ihjäl min kille! Anders Emil Prytz - jag saknar dig oändligt mycket!!

Nu plugg - sen träning!

Adjökens fokes!

-Nya tag-

Blev ingen parktikplats där jag hoppats, så nu får jag börja från ruta ett igen! Jaja, kör hårt!

If you snooze you loose!

RSS 2.0