-Otålig-

Sitter och väntar på ett samtal från en eventuell praktikplats, men än så länge har det varit väldigt dött i luren! =(
Vill bara ha ett besked ju!

Helgen har varit riktgt trst får jag säga, men nu när måndagen kom känner jag mig allt lite gladare och piggare, ska ner och träna lite på Friskis&Svettis snart. Sen är det ju inte många dagar kvar tills jag sitter på tåget hem till Varberg, längtar så jag har värk i kroppen!!!!

Skoldagen gick rasande fort, vi hade redovisning på våra egendesignade bågar och alla hade gjort så roliga och fina grejer, undra vem som vinner omröstningen och får stanna kvar ytterligare en vecka på Svenskt Centrum för Optometri! Spännande =)

Håll tummarna för att min telefon ska ringa snart!!

Peace out.

-Felplacerad-

Idag känner jag verkligen att jag befinner mig på fel plats, hade behövt vara hemma med min familj, bara få vara nära.

När slutet är nära för mor&far-föräldrar finns det inget som kan döva smärtan, då behöver man bara få vara med sin närmsta familj och helt enkelt bara vara!

-Kryssning-

Igår var vi på en dagskrysning med klassen. Bussen hämtade upp oss klockan 11.00 från Norrtälje busstation, körde oss till Kapellskär där båten gick ifrån. På båten serverades en fantastisk buffé och fri påfyllning av rött/vitt vin och öl.  Bara det är ju underbart! Efter maten slog vi oss ner i Fun Cluben där ett dansband spelade och vi kunde sitta och skratta åt alla gamla pensionärer som svängde sina lurviga. Billiga drinkar drack vi hade verkligen roligt. Shoppade även lite på taxfreen. Klockan 17.30 var vi åter i hamn och lagom trötta.






Senare hade jag, Karin och Amanda våran vanliga Bonde söker fru kväll, men vi fick skippa Hawaii five-0 för vi var trötta och tvungna att plugga lite inför dagens terminologi som likt förbannat gick åt fanders. Tar nya tag nästa vecka.

Har städat lägenheten idag, vart ute och gott och tog en promenad till Friskis&Svettis och ska köpa månadskort imorgon, ska bli så kul att gå på spinnig imorgon och verkligen svettas ordenligt. Längtar!!!!

Nu ska jag kolla på Robinson! Tjingeling på er!


-Halv åtta hos mig-

Nu är det snart dags för mitt favoritprogram, Helge Skoog är min idol, skrattar alltid åt hans kommentarer.

Var en långdragen dag i skolan idag, hade en föreläsare från glasstillverkaren Essilor på besök idag, de första två timmarna var mycket intressanta men sen somnade hjärnan mer och mer. Efter lunch gick den absolut inte att väcka till liv igen! Imorgon ska vi ha kul med klassen och lärarna, vi ska ut och åka båt!! Dagskryssning i Roslagens skärgård står på schemat. Wieee!

Trots feberkänningar och halsont har jag fått tvättat och pluggat lite under eftermiddagen.

Klockan är halv åtta, välkommen hem till mig =)

-Uppdatering-

Ber om ursäkt för dålig uppdatering under helgen! Helgen var helt fantastisk, men gick alldeles för fort!!!!!

Åkte med mamma och pappa hem till varberg i torsdags, var hos morfar och hälsade på innan vi var framme i varberg. Åt kvällsmacka med världens bästa Anders, somnade jämte varandra och vaknade jämte varandra. Spenderade fredagsförmiddagen på stan med Anders, sen vidare till systeryster på fika i deras fantastiskt fina nybyggda hus! Therese och Erik var vänliga och bjöd oss på underbar god kreolsk köttgryta och lite TP på det, mycket trevlig kväll.

Lördagen började med fika hos mig klockan 10.00 men Nina och Sophia, sen raka vägen ner till stan för att möta upp Therese för inköp av lite presenter till lilla Joline och mamma Malin, köpte med oss lunch och avnjöt lite bebismys i några timmar. Lördagskvällen spenderades jag och Anders alldeles ensamma, somnade i Anders famn i soffan vid 22.00...=) Bästa kvällen på länge!!

På söndagen var vi bjudna till Lynn och Jepser på brunch, och vilken brunch det va!! Helt otroligt smarrigt, och nästan alla var samlade...UNDERBARA VÄNNER! Efter brunchen packade jag, Anders och familjen Eliasson/Wessman in oss i bilen och styrde mot Göteborg och Sisjön och spanade in skidutbudet på b la. Stadium XXL. Sen lämnade de mig på centralen i Göteborg och jag började min långa och sega resa hem till Norrtälje. Var hemma vid 22.30 och stöp i säng!

Nu har jag pluggat färdigt för idag och veckans uppgift är färdig, sitter i soffan och längtar efter Anders =)

Puss på er!

-Lycklig-

Åh, vad jag känner mig tillfreds och lycklig för tillfället. Har haft en supermysig eftermiddag och kväll med mina underbara föräldrar! Nu inser jag verkligen hur mycket jag saknat dem!!! Vi var nere på Ica och jag fick fylla på mina ganska tomma matförråd, sen gick vi på stan en sväng och sen hängde vi på hotellet en stund och bara mös. Klockan 19.00 åt vi finmiddag på Åtellet, supergod mat verkligen och vilken otroligt trevlig personal!! Efter middagen tog vi en promenad och mamma och pappa följde mig hem. Tack mamma och pappa för en underbart mysig kväll. Längtar redan efter er igen, tur att vi ses om några timmar igen =) Älskar er mer än allt annat!!

Nu har jag packat inför hemresan imorgon och ska snart krypa till sängs. Hatar känslan av att jag aldrig känner att jag pluggat ordentligt innan torsdags-terminologierna, den känslan tynger mig verkligen....Hoppas jag kan sova ändå.

God natt!

-Eyewear Network-

Todilooo!

Idag var en riktigt rolig dag i skolan, det kom tre väldigt trevliga karlar från företaget Eyewear Network och berättade om sin affärsidé osv. Sen hade de med sig flera hundra bågar från bla Oscar Jacobson och Lexington. Det bästa är ju att vi får köpa bågarna till ett MYCKET förmånligt pris! Hittade två par som jag slog till på, ett par riktigt klarröda bågar från Eve och ett par stilrena i matt "guld", pilotstyle från Lexington. Sååå nöjd verkligen!



Klarröda från Eve




Pilostyle från Lexington


Nu väntar många i klassen på att de ska komma med posten så vi kan beställa glas och slipa våra första egna brillor!

Imorgon kommer ÄNTLIGEN min älskade mamma och pappa, ska bli så roligt och roligare blir det ju på torsdag när vi styr kosan mot Varberg och alla nära&kära där! Ska bli en helt underbar helg.... Det bästa är att jag ska få dela säng med min älskade sambo!!!!!

Idag fick jag en ny liten kompis, han kom på posten och hade ett pass med sig där det stod att han hette Nall och var född den 16/10-2011. Han hade med sig ett väldigt fint budskap om lycka, vänskap och tacksamhet. Jag blev väldigt rörd av den lille krabatens ankomst. Tack älskade Lynn och Gisela! Nall meddelar att han inte vill ställa upp på bild idag då han tydligen haft en tuff resa. Det får vi resepektera och jag lovar att återkomma med bild så fort Nall har piggnat till!

Puss och kram - ses på stan!

-Produktiv dag-

Känner mig rikgtigt nöjd med min måndag så här långt. Fick godkänt 3 bågjusteringar i skolan idag, bara det är väldigt skönt! Sen har vi fått en riktigt rolig och spännande uppgift, vi ska designa ett par egna bågar. Så med motivationen fortfarande på topp gick jag hem och började konstruera ihop min glasögonstomme av hederlig ståltråd. Ska lägga upp bilder på bågen inom snar framtid. Kan ju avslöja att jag gör en romantisk båge =)

Ska snart ta mig upp ur soffan och fixa lite kvällsmat, idag blir det snabbmakaroner och korv.... Mamma!! Jag längtar efter din goda mat!!

Fortsatt trevlig kväll på er!

-Söndag-

Söndagar är riktigt sega och rent ut sagt tråkiga häruppe. Har suttit sen klockan 9.00 och skrivit på en veckouppgift.
Lagom kul.

Men igår hade vi minsann en trevlig kväll. Jag, Amanda, Johanna, Karin och hennes trevliga kille Kristoffer traskade ner till stan och slog oss ner på en restaurang och njöt av god mat och dryck. Sen gick vi vidare och hamnade på ett mycket kufiskt ställe, måste vart alkis-haket nr 1 för det var mycket lustigt och väldigt överförfriskat folk som satt därinne. Men dom hade billiga drinkar vilket är bra för törstiga studenter.
Sen traskade vi tillbaka till Campus och var och en gick hem till sitt. Jag hade hur svårt som helst att somna så jag läste nästan hela natten. Men vad gör väl det när man kan sova hur länge man vill =)

Ska ge mig ut på en promenad och skingra tankarna lite, samlar på sig så mycket olika känslor över en helg häruppe.

PÅ ONSDAG KOMMER MIN MAMMA OCH PAPPA!! Längtar!

Puss på er!

-Andra sidan sjön-

God kväll på er alla fredagsfirare!

Idag kan jag inte säga att jag varit så värst produktiv, mest chillat. Efter två timmar i skolan gick jag hem och käkade lunch, avnjöt två avsnitt av Hem till gården, sen kröp jag faktiskt ner i sängen och sov i 1,5 timme!!! Underbart skönt.

Efter min vila gick jag ut i det fina höstvädret och hittade en mycket vacker promenadstig som tog mig till andra sidan sjön. Fick se tre rådjur, sovande gäss och klappa flera hästar. Känndes som jag var på 4h-läger. =)

Väl hemma igen pluggade jag i kanske 45 minuter (är ju dumt att ta ut sig på en fredag). Tyckte det var mycket roligare att färga året, så nu är jag mörkbrun, utan gråa inslag på sidorna!
Andra sidan sjön.




Saknar er där hemma något fruktnsvärt. Lynn och Jesper, Gisela och Andreas, Helena och Nalah, Malin,Micke och Joline och sist men inte minst Wessy Kalessy och Erik. Skulle kunna göra vad som helst för att få sitta i erat sällskap och avnjuta några glas rödvin. Istället sitter jag är och sipprar på ett alldeles ensam, inte lika upphetsande. =/

Behöver jag säga att jag saknar Anders?!

Anders, du är mitt liv, mitt allt! Är oerhört lycklig för att jag har dig i mitt liv och kan inte tänka mig något annat än att få spendera resten av mitt liv med dig. Har så fruktansvärt roligt ihop med dig!!

Ok, nu gråter jag så nu slutar jag skriva. Hej då.

-Gomorron-

Idag unnande jag mig en sovmorgon, riktigt skönt. Vi har ju inte direkt någon skola på fredag utan har hemuppgifter som vi ska pyssla med. Men ska ändå träffa upp några klassisar klockan 10.00 och böja lite bågar.

Om precis en vecka, samma tid har jag nog precis också vaknat fast då HEMMA I VARBERG, i vår säng med ANDERS!
Underbara tanke!

Önskar er alla en trevlig fredag!

-Terminologi = helg-

Varje torsdag har vi terminologi, ett prov på hur mycket vi kan från veckan som gått. När den är gjord kan man ta helg på riktigt (iallafall i tanken). Skolan forstätter ju hela torsdagen. =)

Nu har vi precis gjort veckans terminologi och jag sitter nu hemma i soffan och har lunchrast. Lyssnar på Takida´s nya låt på radion, riktigt bra faktiskt. Blir att ladda ner den på Spotify!

Torsdagar är min städdag, så det blir storstädning av mina 23 kvm efter skolan idag! Inte speciellt jobbigt, men det ska göras. Sen ett glas rödvin för att fira helgens ankomst.

Smaklig spis på er!


-Plugg och bondemys-

Vart riktigt mossig i huvudet när jag kom hem från skolan idag, mycket krångliga saker vi gått igenom. Men som tur är har vi vår alldeles egna optiker på skolan, Maja Östlund och hon är grym på att förklara sånt jag inte fattar! Tycker till och med att matte är ganska rolig när hon förklarar!

Pluggande bara en liiiiten stund, min lilla hjärna orkade liksom inte mer =/

Nu har Amanda kommit hit och vi inväntar Karin för Bonde söker fru mys i soffan. Ska bjuda på negerbollar (?) !

Tjing tjong!

-Upptäcksfärd-

Det bästa sättet att upptäcka en ny stad är att gå eller cykla! Tog en rejäl promenad i det vackra höstvädret och hittade en jättefin gångväg utmed ån från Campus in till stan. Hämtade ut min undanlagda bok på biblioteket och kilade in på ICA och handlade lite.

Nu har jag precis lagat och ätit kvällsmat, vad det blev ser ni på bilden! Nu ska jag sätta mig med plugget en stund innan det är dags för mitt favorit-program "halv åtta hos mig". Sen får man väl titta lite på fotbollen så man hänger med i svängarna, eller hur Anders?

Bjuder på två bilder från min promenad. Hej då.



-Lunchbreak-

Hemma en sanbbis för lite lunch sen tillbaks till skolan och den forsatta föreläsningen från Optileks i Rättvik. Glasleverantör.

Norrtälje bjuder på strålande sol idag men ack så kallt, men ska ändå ta mig i kragen och gå en promenad i eftermiddag. Alltid sköntatt rensa hjärnan efter en dag i skolan med massa ny infromation, undra hur allt får plats i huvudet!?

Pratade precis med min kär amor och far som kommer upp till mig och exakt en vecka, ska bli hur underbart som helst att få krama och pussa på dom lite =) Konstigt att man kan sakna sina föräldrar så mycket....elller kanske inte.

Blablablablabala....

Puss och kram, ses på stan!

-Saknar-

Dagen började ju bra, var pigg och glad. Men efter lunch hände något...Fick en ordentligt käftsmäll av saknad efter er där hemma, och den sitter i fortfarande. Har till och med  tröstätit popcorn utan någon större framgång!! Men efter regn kommer solsken så det är bara att bita ihop och rida ut saknaden.

Har pluggat ihop med min fina nyfunna vän Amanda så nu är veckans uppgift färdig för inlämning, alltid lika skönt när man kan stryka något från att-göra-listan. Utbildningen är mycket intressant och skolan påminner  mycket om gymnasietiden, men det gillar jag, familjär stämning! Dock saknas dom där riktiga orginalen vi hada på Drottning Blanka =)

Nu ska jag krypa längre ner i soffan och öka på min allmänkunskap med Vetenskapens Värld!

Peace out, friends <3

-Halsont-

God morgon!

Vaknade upp med halsont... Men efter några koppar te känns det allt lite bättre.
Ny vecka och nya tag, snart dags att möta upp Amanda och Karin för att traska mot skolan. Repetition står på schemat idag.
Norrtälje visar sig från sin gråa sida idag, men jag känner mig pigg och glad ändå.

See ya!

-Underbara helg-

Har haft en underbar helg med Anders. Tack älskling för att du är den du är!

Anders kom till mig i  Norrtälje sent i torsdags kväll, då bjöds det på nygräddade pannkakor. Under fredags-förmiddagen styrde vi kosan mot Uppsala och Anders föräldrar. Där spenderade vi resten av helgen. God mat och dryck, fotboll, bandy, promenader och shopping var lite av det vi hann med.

Mycket fin stad Uppsala, vågar jag säga att jag skulle kunna tänka mig att bo där?!

Idag var det då dags att säga hej då igen, varför är det så förbannat svårt? Jag vet ju att vi ses om någon vecka igen, men det är alltid lika jobbigt?

Nu ska jag kika på Gustavsson 3 trappor!

Tack och adjö massor med snö!

RSS 2.0